Vi bruger Cookies!     

         
 X     
birgittehelena

Lydhealing efter Soul Voice metoden
 Lydhealing

Har du et problem, en sygdom, en smerte eller en tilstand, du ønsker at blive fri af, eller blot arbejde dybere med, er lydhealing med SOUL VOICE en kraftfuld måde at komme ind i kroppen og i dine følelsesmæssige lag på. Sessionen tager udgangspunkt i dit ønske og din intention.

En session tager 1½ time. Efter sessionen er det godt at have lidt tid for dig selv, hvor du kan integrere og bearbejde det, lyden har gjort ved dig.

 

 

 Forløsning med din egen lyd

Syng dig fri af gamle, negative programmeringer, afhængighedsmønstre, smerter eller andre blokeringer. Din egen stemme er et kraftfuldt værktøj til frigørelse af statiske tilstande. Jeg guider dig ind i kroppen og ind i lyden, og du er hele vejen igennem i et trygt rum, hvor alt er tilladt, og hvor du har frihed og mulighed for at give helt slip.

 

 

Befri dit udtryk

SOUL VOICE metoden kan også anvendes hvis du ønsker at arbejde med at befri dit udtryk i sociale eller professionelle sammenhænge og styrke dine kommunikative evner. Din intention behøver altså ikke være spirituel vækst men kan fint blot være et ønske om at blive bedre til at stå foran en forsamling og formidle et budskab eller lignende.

Læs mere på www.birgittehelena.dk

 

 Besøg  
009206